torstai 5. syyskuuta 2013

Sisustusinspiraatio

Sain toissayönä inspiraatiopläjäyksen sängyssä pyöriessäni. Aikoinaan ollaan Ikeasta ostettu tommonen musta korkea benno-hylly dvd:ille. Mutta nyt ne dvd:t on alkanu puskemaan yli äyräiden. Kodin ykkösestä aikoinaan tuli hommattua hylly, aloin kasaamaan niitä siihen ja seki alkaa olemaan jo täys. Jotenka, ajattelin et josko ostaisin toisen tommosen benno-hyllyn ja sit siihen viereen katosta lattiaan noita tauluhyllyjä joihin sitte pistäis esille suosikki DVD:t. :) tauluhyllyt ajattelin laittaa valkosena, ettei mene liian mustanpuhuvaksi. 





Vastakkaiselle seinälle olen jo pitemmän aikaa suunnitellut taideteoksia. Seinä on tiiliseinä, joten siihen ei mitää sen erikoisempia tarvi. Se on ihan näyttävä jo itsessään, mutta päätin että ostan siihen hienoja leffapostereita, kehykset ja nakkaan seinälle. :) Muutenki vois alkaa enemmän tuomaa olkkariin leffateatterifiilistä, täällähän on jo kymmenet kaiuttimet ja videotykki. Ihan niinku leffateatterissa olis muutenni. 



Mut nii, lottovoittoa odotellessa tai töitä että ois rahaa ostaaki jotai. Mut ompahan nyt kirjattu ylös nii muistaa totetuttaa sit ku on pätäkkää. Näihin kuviin, näihin fiiliksiin. 
See Ya Tinde. o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti